top of page
  • Writer's pictureEasyLearning

Візуалізація або вивчення англійської одним поглядом!

Чи задумувались ви над тим, яким чином можна зробити вивчення англійської мови легшим, більш комфортним та ефективним? Виявляється, що незважаючи на те, що ми використовуємо всі наші органи чуттів для вивчення певного матеріалу, зір - це чуття, яке є рушієм навчального процесу. Таким чином найефективніший спосіб уточнити та поглибити розуміння того, що ви вивчаєте,- це побачити!

Саме тому ми пропонуємо вам ознайомитись з 6 типами візуальних засобів, які ви обов'язково повинні використовувати у процесі вивчення англійської мови, якщо ви справді прагнете досягти результатів :)

Об'єкти

Використання об'єктів - це відмінний спосіб вивчити назви цих предметів, їх кольори, а також таким чином ви зможете навчитись їх описувати.


Плакати/ постери

Хоча плакати, зазвичай, досить прості, вони - чудовий спосіб передачі інформації. Адже хіба можна уявити собі вивчення алфавіту, числівників, назв тварин або ж частин тіла без постерів?


Флеш-карти

Флеш-картки є дуже корисними у вивченні англійської мови, адже не всі предмети можуть фізично знаходитись у вас в кімнаті для того, щоб ви могли вивчати їхні назви. Також флеш-картки можуть використовуватись для навчальних ігор, які теж стимулюють вивчення мови.


Ілюстрації та фотографії

Фотографії та ілюстрації - це надзвичайні інструменти для пояснення теми. Таким способом можна пояснити та візуалізувати як певний вокабуляр, так і граматичні правила.


Відео

Відео - це ще один засіб захоплення уваги. Таким чином переглядаючи ваші улюблені серіали та фільми англійською, а також вирішуючи певні завдання після перегляду, ви можете збагатити свій словниковий запас, а також додати нових граматичних кострукцій у свій арсенал.


Роздаткові матеріали

Роздаткові матеріали - це безперечна допомога будь-якому викладачу або ж репетитору, адже це саме те, що принесуть з вашого уроку ваші студенти і що допоможе їм відтворити в пам'яті навіть найважчі граматичні теми!


Загалом, візуальні матеріали - це дуже важлива складова будь-якого навчального процесу, а якщо ви хочете вивчити іноземну мову, то вони для вас не те, що важливі, вони насправді НЕОБХІДНІ!


Чекаємо на ваші коментарі, зауваження та побажання!



167 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page